top of page

Festens favoritt kun et klikk unna med KLARNA

Høsten er her og årets festsesong er like rundt hjørnet. I år er det utvilsomt innafor å dra på litt ekstra. Lekre stiletter, chunky boots og herlige blonder, puffermer og volang. Butikkene bugner av deilige nyheter som er klar til å bli med deg på fest! Enten det er julebord med jobben, en utsatt bryllupsfest eller bare en etterlengtet kveld på byen så kan et par tidløse diamanter gi deg det lille ekstra som du lengter etter.


Har du planer om å investere i noe ekstra flott denne høsten er et par klassiske diamantøreringer et must. Lekre øreringer i gull med hvite diamanter i Top Wesselton kvalitet fås i ulike størrelser som passer ethvert øre og antrekk. Solid lås på ørepynten gjør at du selvsikkert kan danse ut i de sene nattetimer eller enkelt og greit dra på deg ullgenseren uten å være bekymret for at ørepynten skal falle ut.



Hos Diamantgalleriet finner du lekker ørepynt i ulike fasonger og prisklasser - alltid noe som passer for deg og din anledning.


Med vår nye partner Klarna kan du kjøpe dine diamanter nå, og betale senere. Helt genialt om du har lyst å se på produktet før du betaler for det eller kanskje synes det er skummelt å handle på nett. Ikke bare har du 30 dagers fri betalingsfrist og retur , men du kan også velge delbetaling over 36 måneder. Fleksibilitet som ikke går på bekostning av de fine øyeblikkene - det liker vi! Nyt denne herlige sesongen og unn deg selv noe fint som varer.




26 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page