top of page

TennisarmbåndHelt siden den Amerikanske tennisspilleren Chris Evert mistet diamantarmbåndet sitt under en tennismatch i US Open i 1987 har dette vakre, diamantbelagte praktsmykket fått sin plass på folkets håndledd.


Før hendelsen på tennisbanen i 1987 var armbåndet kjent som et eternity bracelet - et enkelt men klassisk armbånd med symmetrisk satte diamanter. Det ultimate symbol på low key luxury gjerne observert på kvinnen i gata sammen med en crisp, hvit skjorte og et par jeans.


Chris Evert tapte kampen på tennisbanen denne dagen mens hun uvisst inntok rollen som evig stilikon, og brakte bling til banen for å bli. Regjerende tennismestere som Serena Williams, Caroline Wozniacki og Maria Sharapova sees den dag i dag sjeldent uten eksklusivt, glitrende tilbehør på armen.


Designet på diamantarmbånd har endret seg med tiden. Verdens mest fremste juvelerer tok lærdom av hendelsen på tennisbanen og har siden inkludert en praktisk sikkerhetslås i det minimalistiske designet. Slike sikkerhetslåser kommer i ulike varianter, men hos Diamantgalleriet har vi gjort det lille ekstra ved hjelp av en solid knapp som gjør det enkelt for deg å åpne eller lukke armbåndet ditt ved hjelp av en hånd pluss en ekstra trykklås for optimal sikkerhet og komfort.


Det er en selvfølge at armbåndet ditt skal være praktisk designet for bekymringsløst bruk og ikke som pynt i garderobeskuffen. Bruk det på tennisbanen, på yogatimen din, afterwork med venner eller på dansegulvet med god samvittighet. Et lite stykke hverdagsluksus fortjener alle.85 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page