top of page

TJENESTEVILKÅR

Dette nettstedet drives av Diamantgalleriet AS. Gjennom hele nettstedet refererer begrepene “vi”, “oss” og “vår” til Diamantgalleriet. Diamantgalleriet tilbyr dette nettstedet, inkludert all informasjon, verktøy og tjenester som er tilgjengelige fra dette nettstedet til deg, brukeren, betinget av at du godtar alle vilkår, betingelser, retningslinjer og merknader som er angitt her.
 

Ved å besøke nettstedet vårt og / eller kjøpe noe fra oss, deltar du i vår "Tjeneste" og godtar å være bundet av følgende vilkår og betingelser ("Vilkår for bruk"), inkludert de ekstra vilkårene og retningslinjene det er referert til her og / eller tilgjengelig via hyperkobling. Disse bruksvilkårene gjelder for alle brukere av nettstedet vårt.

Les disse bruksvilkårene nøye før du bruker nettstedet vårt. Ved å bruke nettstedet, signerer du ditt samtykke og samtykker til disse bruksvilkårene. Hvis du ikke godtar disse bruksvilkårene, er du ikke autorisert til å fortsette bruken av nettstedet.

 

Vi kan gjøre endringer fra tid til annen i disse bruksvilkårene, så sjekk regelmessig for å holde deg oppdatert om oppdateringer. Den siste versjonen av disse bruksvilkårene vil alltid være tilgjengelig på nettstedet vårt. Enhver ny versjon av disse bruksvilkårene skal tre i kraft og vil styre bruken av nettstedet og ditt forhold til oss umiddelbart etter datoen for innleggelse. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du å være bundet av vilkårene i disse oppdateringene og endringene

 

1. GENERELLE BETINGELSER

Ved å godta disse bruksvilkårene, erklærer du at du er myndig. Hvis du er under myndighetsalder eller på annen måte ikke lovlig kan inngå en kontrakt, må du få foreldre eller foresatte til å legge inn en ordre på dine vegne og dermed godta disse salgsbetingelsene.

Ved å plassere en bestilling på nettstedet vårt, garanterer du at du er en "ekte" sluttbrukerkunde.

Vi forbeholder oss retten til å nekte å gi tjenester til noen, uansett årsak når som helst.
Du forstår at innholdet ditt (ikke inkludert kredittkortinformasjon) kan overføres ukryptert og innebære (a) overføring over forskjellige nettverk og (b) endringer for å samsvare med og tilpasse seg tekniske krav til tilkobling av nettverk eller enheter.
Kredittkortinformasjon krypteres alltid under overføring over nettverk.
Du samtykker i å ikke reprodusere, duplisere, kopiere, selge, videreselge eller utnytte noen del av Tjenesten, bruk av Tjenesten, eller tilgang til Tjenesten eller noen kontakt på nettstedet som tjenesten leveres gjennom, uten skriftlig tillatelse fra oss.
Overskriftene som brukes i denne avtalen er kun inkludert for å gjøre det lettere og vil ikke begrense eller på annen måte påvirke disse vilkårene.

 

2. ANSVARSBEGRENSNING

Diamantgalleriet prøver å sikre at informasjonen som gis er nøyaktig og fullstendig. Diamantgalleriet garanterer eller representerer imidlertid ikke at Diamantgalleriets informasjon er nøyaktig, feilfritt eller pålitelig, eller at bruk av Diamantgalleriets informasjon ikke vil krenke rettigheter til tredjeparter.

 

Uten å begrense det ovennevnte blir alt på nettstedet gitt deg "SOM DET ER" og "SOM TILGJENGELIG" og, i den grad det er tillatt av gjeldende lov, uten garanti av noe slag, enten uttrykt eller underforstått, inkludert, men ikke begrenset til, de underforståtte garantiene for salgbarhet, tilfredsstillende kvalitet, egnethet for et bestemt formål, rimelig forsiktighet og dyktighet, eller ikke-krenkelse.


Informasjonen på dette nettstedet er kun ment for generell informasjon og skal ikke brukes på eller brukes som eneste grunnlag for å ta avgjørelser. Enhver avhengighet av informasjon på dette nettstedet er på egen risiko.
Vi forbeholder oss retten til når som helst å endre innholdet på dette nettstedet, men vi har ingen forpliktelse til å oppdatere informasjon på nettstedet vårt. Du samtykker i at det er ditt ansvar å overvåke endringer på nettstedet vårt.

3. PRODUKTBESKRIVELSE ELLER TJENESTER

Enkelte produkter eller tjenester kan være tilgjengelige eksklusivt online via nettstedet. Disse produktene eller tjenestene kan ha begrensede mengder og kan kun returneres eller byttes i henhold til returpolitikken.


Vi prøver å sikre at informasjonen, inkludert produktbeskrivelser, dimensjoner og farger, som er gitt på nettstedet, i annonser eller kataloger er nøyaktig og fullstendig. Vi gir imidlertid ingen garantier, hverken uttrykkelige eller underforståtte, i forhold til nøyaktigheten, påliteligheten og fullstendigheten av slik informasjon.


Vi forbeholder oss retten til, men er ikke forpliktet til, å begrense salget av våre produkter eller tjenester til enkelte personer, grupper av personer eller geografisk region.
Vi kan utøve denne retten fra sak til sak. Alle beskrivelser av produkter eller produktpriser kan endres når som helst uten varsel, etter eget skjønn.
Vi forbeholder oss retten til å trekke ethvert produkt når som helst. Ethvert tilbud på produkter eller tjenester på dette nettstedet er ugyldig der det er forbudt.
Vi garanterer ikke at kvaliteten på produkter, tjenester, informasjon eller annet materiale som er kjøpt eller innhentet av deg, vil oppfylle dine forventninger, eller at eventuelle feil i tjenesten vil bli korrigert.

4. BETALING / FAKTURERING OG KONTOINFORMASJON

Vi forbeholder oss retten til å nekte bestillinger du legger inn hos oss. Vi kan, etter eget skjønn, begrense eller kansellere mengder kjøpt per person, per husstand eller per bestilling. I tilfelle vi endrer eller kansellerer en bestilling, kan vi prøve å varsle deg ved å kontakte e-postadressen eller telefonnummeret du oppga da bestillingen ble gjort. Vi forbeholder oss retten til å begrense eller forby bestillinger som etter vår skjønn ser ut til å være plassert av forhandlere eller distributører.

Du samtykker i å gi gjeldende, fullstendig og nøyaktig kjøps- og kontoinformasjon for alle kjøp som gjøres i butikken vår. Du samtykker i å raskt oppdatere kontoen din og annen informasjon, inkludert e-postadressen din, kredittkortnummer og utløpsdatoer, slik at vi kan fullføre transaksjonene og kontakte deg etter behov.

5. TREDJEPARTS LENKER

Visst innhold, produkter og tjenester tilgjengelig via vår tjeneste kan inneholde informasjon fra tredjeparter.
Tredjeparts lenker på dette nettstedet kan lede deg til tredjeparts nettsteder som ikke er tilknyttet oss. Vi er ikke ansvarlige for å undersøke eller evaluere innholdet eller nøyaktigheten, og vi garanterer ikke og vil ikke ha noe ansvar for noe tredjepartsmateriale eller nettsteder, eller for noe annet materiale, produkter eller tjenester fra tredjeparter.
Vennligst les nøye gjennom tredjeparts policyer og fremgangsmåter, og sørg for at du forstår dem før du inngår en transaksjon. Klager, krav, bekymringer eller spørsmål angående tredjepartsprodukter bør rettes til tredjepart.

6. BRUKERKOMMENTARER, TILBAKEMELDING OG ANDRE INNSENDELSER

Uoppfordret kommunikasjon eller informasjon som du overfører til Diamantgalleriet via nettstedet vårt eller via sosiale medier, via elektronisk post eller på annen måte, inkludert, men ikke begrenset til, data, spørsmål eller svar, kommentarer, forslag eller lignende vil bli behandlet som ikke -konfidensielt og ikke-proprietært av Diamantgalleriet.

Ved å sende kommunikasjon til Diamantgalleriet, gir du automatisk Diamantgalleriet en verdensomspennende, royalty-fri, evigvarende, ugjenkallelig, ikke-eksklusiv lisens til å bruke, reprodusere, modifisere, publisere, redigere, oversette, distribuere, utføre og vise slik kommunikasjon (er) alene , eller som en del av andre arbeider i en hvilken som helst form, media eller teknologi, enten det nå er kjent om heretter utviklet, og å underlisensiere slike rettigheter til noen.

Alt du overfører kan brukes av Diamantgalleriet og dets tilknyttede selskaper til ethvert formål, inkludert men ikke begrenset til reproduksjon, avsløring, overføring, publisering, kringkasting og publisering, eller utvikling, produksjon og markedsføring av produkter ved bruk av slik informasjon.

 

7. TJENESTE OG PRISER

Diamantgalleriet forbeholder seg retten til å endre priser, leveringskostnader og avslutte tjenesten (eller deler av eller innhold derav) når som helst uten forvarsel.

Vi er ikke ansvarlige overfor deg eller noen tredjepart for endringer, prisendringer, suspensjoner eller avvikling av tjenesten.

8. PERSONLIG INFORMASJON

Din innlevering av personlig informasjon gjennom butikken er underlagt vår personvernpolicy. For å lære mer, vennligst les vår personvernpolicy .

9. FEIL OG UNØYAKTIGHETER

Noen ganger kan det være informasjon på nettstedet vårt eller i tjenesten som inneholder typografiske feil, unøyaktigheter eller mangler som kan være relatert til produktbeskrivelser, priser, kampanjer, tilbud, produktfraktkostnader, transittider og tilgjengelighet. Vi forbeholder oss retten til å korrigere eventuelle feil, unøyaktigheter eller mangler, og å endre eller oppdatere informasjon eller kansellere bestillinger hvis informasjon i tjenesten eller på et relatert nettsted er unøyaktig når som helst uten forvarsel (inkludert etter at du har sendt inn bestillingen din) .
Vi påtar oss ingen forpliktelse til å oppdatere, endre eller avklare informasjon i tjenesten eller på noe relatert nettsted, inkludert uten begrensning, prisinformasjon, unntatt som loven krever. Ingen spesifisert oppdaterings- eller oppdateringsdato som er brukt i tjenesten eller på et relatert nettsted, skal tas for å indikere at all informasjon i tjenesten eller på et relatert nettsted er endret eller oppdatert.

10. FORBUDT BRUK

I tillegg til andre forbud som angitt i vilkårene for bruk, er det forbudt å bruke nettstedet eller dets innhold:
For ethvert ulovlig formål, å krenke våre immaterielle rettigheter eller andres immaterielle rettigheter. Eller å trakassere, misbruke, fornærme, skade, ærekrenke, baktale, nedsette, skremme eller diskriminere på grunn av kjønn, seksuell legning, religion, etnisitet, rase, alder, nasjonal opprinnelse eller funksjonshemning.
Og for å sende inn falske eller villedende opplysninger.
Vi forbeholder oss retten til å avslutte din bruk av tjenesten eller ethvert relatert nettsted for brudd på forbudt bruk.

11. VALGFRIE VERKTØY

Vi kan gi deg tilgang til tredjepartsverktøy som vi verken overvåker eller har kontroll eller innspill over.
Du erkjenner og godtar at vi gir tilgang til slike verktøy ”som det er” og “som tilgjengelig” uten noen garantier, representasjoner eller betingelser av noe slag og uten godkjenning. Vi har ikke noe ansvar overhodet som skyldes eller er relatert til din bruk av valgfrie tredjepartsverktøy.
Enhver bruk av deg av valgfrie verktøy som tilbys gjennom nettstedet, er helt på egen risiko og skjønn, og du bør sørge for at du er kjent med og godkjenner vilkårene som verktøyene leveres av den eller de relevante tredjepartsleverandørene.
Vi kan også i fremtiden tilby nye tjenester og / eller funksjoner gjennom nettstedet (inkludert utgivelse av nye verktøy og ressurser). Slike nye funksjoner og / eller tjenester skal også være underlagt disse vilkårene for bruk.

12. FRASKRIVELSE AV GARANTIER; ANSVARSBEGRENSNING

Vi garanterer ikke, representerer eller forsikrer at din bruk av tjenesten vår vil være uforstyrret, betimelig, sikker eller feilfri.
Vi garanterer ikke at resultatene som kan oppnås ved bruk av tjenesten vil være nøyaktige eller pålitelige.
Du samtykker i at vi fra tid til annen kan fjerne tjenesten på ubestemt tid eller kansellere tjenesten når som helst uten varsel til deg.
Du samtykker uttrykkelig i at din bruk av eller manglende evne til å bruke tjenesten er på din egen risiko.
I ingen tilfeller skal Diamantgalleriet, våre direktører, ansatte, tilknyttede selskaper, praktikanter, agenter, entreprenører, leverandører, tjenesteleverandører eller lisensgivere være ansvarlige for skader, tap, krav eller direkte, indirekte, tilfeldige, straffende, spesielle eller følgeskader av noe slag, inkludert, uten begrensning, tapt fortjeneste, tapte inntekter, tapte besparelser, tap av data, erstatningskostnader eller lignende skader, enten de er basert på kontrakt, erstatning (inkludert uaktsomhet), strengt ansvar eller på annen måte, som oppstår som følge av din bruk av noen av tjenestene eller noen produkter anskaffet ved hjelp av tjenesten, eller for ethvert annet krav relatert på noen måte til din bruk av tjenesten eller noe produkt, inkludert, men ikke begrenset til, feil eller mangler i noe innhold, eller noe tap eller skade av noe slag påført som et resultat av bruken av tjenesten eller noe innhold (eller produkt) som er lagt ut, overført eller på annen måte gjort tilgjengelig via tjenesten, selv om de blir informert om deres mulighet. Fordi noen land eller jurisdiksjoner ikke tillater utelukkelse eller begrensning av ansvar for følgeskader eller tilfeldige skader, i slike land eller jurisdiksjoner, skal vårt ansvar være begrenset til det maksimale omfang loven tillater.

13. SKADELØSNING

Du samtykker i å skadesløse, forsvare og holde befridd Diamantgalleriet og vårt morselskap, datterselskaper, tilknyttede selskaper, partnere, ledere, direktører, agenter, entreprenører, lisensgivere, tjenesteleverandører, underleverandører, leverandører, praktikanter og ansatte, ufarlig for ethvert krav, inkludert rimelig advokat gebyr, utført av tredjepart på grunn av eller som følge av ditt brudd på disse bruksvilkårene eller dokumentene de inneholder ved referanse, eller ditt brudd på noen lov eller rettighetene til en tredjepart.

14. ALVORLIGHET

I tilfelle det bestemmes at en bestemmelse i disse bruksvilkårene er ulovlig, ugyldig eller ikke kan håndheves, skal en slik bestemmelse likevel være håndhevbar i den grad det er tillatt i henhold til gjeldende lov, og den ikke-håndhevbare delen skal anses å være skilt fra disse vilkårene for bruk, slik bestemmelse skal ikke påvirke gyldigheten og håndhevbarheten av andre gjenværende bestemmelser.

15. AVSLUTNING

Partenes forpliktelser og forpliktelser som er pådratt før avslutningsdatoen, skal overleve avslutningen av denne avtalen for alle formål.
Disse bruksvilkårene er effektive med mindre og til de blir sagt opp av deg eller oss. Du kan avslutte disse bruksvilkårene når som helst ved å varsle oss om at du ikke lenger ønsker å bruke tjenestene våre, eller når du slutter å bruke nettstedet vårt.
Hvis du etter vår vurdering mislykkes, eller vi mistenker at du har mislyktes, for å overholde noen vilkår eller bestemmelser i disse bruksvilkårene, kan vi også si opp denne avtalen når som helst uten varsel, og du vil forbli ansvarlig for alle skyldige beløp til og med dato for oppsigelse; og / eller følgelig kan nekte deg tilgang til tjenestene våre (eller noen del derav).

16. HELE AVTALEN

Unnlatelsen av at vi utøver eller håndhever noen rettigheter eller bestemmelser i disse bruksvilkårene, skal ikke utgjøre et frafall av slik rett eller bestemmelse.
Disse bruksvilkårene og eventuelle retningslinjer eller driftsregler som er lagt ut av oss på dette nettstedet eller med hensyn til tjenesten, utgjør hele avtalen og forståelsen mellom deg og oss og styrer din bruk av tjenesten, og erstatter tidligere eller samtidige avtaler, kommunikasjoner og forslag. , enten muntlig eller skriftlig, mellom deg og oss (inkludert, men ikke begrenset til, tidligere versjoner av bruksvilkårene).
Uklarheter i tolkningen av disse bruksvilkårene skal ikke tolkes mot den utarbeidende parten.

17. GJELDENDE LOV

Disse bruksvilkårene og eventuelle separate avtaler der vi gir deg tjenester skal styres av og tolkes i samsvar med lovgivningen i Norge.

18. KONTAKTINFORMASJON

Spørsmål om "Vilkår for bruk" skal sendes til oss på info@Diamantgalleriet.no

bottom of page