top of page
Tennisarmbånd Diamantarmbånd

Tennisarmbånd. 

Hvorfor heter det "Tennisarmbånd" egentlig?

Tennisarmbåndet har nemlig en spesiell historie, det ble oppkalt etter den berømte tennisstjernen Chris Evert i 1987. Siden den dagen har armbånd med diamanter fattet på rekke blitt kalt for "Tennisarmbånd". Chris Evert mistet diamantarmbåndet sitt under en tenniskamp i US Open i 1987. Hun avbrøt kampen og ropte ”I dropped my tennis bracelet!”. 

Våre Tennisarmbånd kommer med en utrulig sofistikert og solid lås som vi ikke har sett maken til andre steder og kan derfor påstå at våre armbånd er markedets beste. Vi konkurrer med ingen hva gjelder pris da vi tenker konkurranse ofte går utover kvaliteten på produktet. Du vil kanskje oppdage at våre priser på diamantarmbånd er noen av de beste, ikke bare i Norge, men også sammenlignet med store internasjonale nettbutikker som sender til Norge. Vi garanterer at den lave prisen hos oss IKKE har gått utover kvaliteten, men at vi heller tar mindre fortjeneste. 

Vi har Tennisarmbånd i mange størrelser. Om du ikke finner den ønskede størrelsen i vårt nettbutikk kan du gjerne ta kontakt med oss med din forespørsel. Vi har mulighet til å få spesiallaget armbånd fra 1 ct og opptil 15 ct. 

Tennisarmbånd sammenlign størrelse
bottom of page