top of page

STØRRELSE

Diamantarmbånd størrelse.jpg
ring_størrelse.jpg

Velg type smykke du ønsker å finne riktig størrelse til:
 

RING                     ARMBÅND                     ANHENG
 

anheng_st%C3%83%C2%B8rrelse_edited.jpg

Ring

 

Enten du leter etter en gave til en du er glad i, eller bare vil vite størrelsen som passer deg best, velkommen til guiden vår. Vi ser frem til å hjelpe deg med å bestemme riktig ring størrelse.

Hvordan måle ring størrelse.

 

Det finnes flere måter å måle ring størrelse hjemme uten særlige hjelpemidler.
Du kan enkelt måle ringens diameter fra innside til innside med ett skyvelære eller legge ringen på en linjal/målbånd å lese av innvendig diameter. Deretter sammenligner du diameteren med ringstørrelse i tabellen under.

Dersom du ikke har en ring i riktig størrelse, kan du måle den aktuelle fingeren med ett bøyelig målebånd. Antall millimeter omkrets rundt fingeren er da din ringstørrelse. Altså, om du måler 17mm omkrets er din ringstørrelse 53.

Ring størrelse
Ringstørrelse

Om du er usikker på om du har målt riktig eller føler at du ikke klarer å bestemme deg for en konkret størrelse anbefaler vi at du oppsøker din lokale gullsmed og prøver noen ringer i forskjellige størrelser for å forsikre deg om at størrelsen du velger blir riktig. 

Ta gjerne kontakt med oss om du er usikker så skal vi prøve vårt ytterste til å veilede deg til riktig størrelse. 

Armbånd

Hvordan måle håndleddet

 

For å finne din eksakte armbåndsstørrelse, kan du bruke et målebånd eller en hyssing for å måle omkretsen av håndleddet ditt. Du bør måle like over håndleddsbenet, som vist på bildet under.

Du tar tallet du får, eksempelvis 17 cm og legger til 1-2 centimeter avhengig av hvor mye rom du ønsker armbåndet skal ha til å kunne bevege seg på håndleddet. Tallet du får (eksempelvis 17cm + 1cm) er lik din størrelse for armbånd.

Armbånd størrelse
Measure_Wrist_Arktous.jpg

Kjede/Anheng

Hvordan måle og velge riktig lengde på kjede

 

For å finne din foretrukne lengde på kjede, kan du bruke et målebånd eller en hyssing/tråd for å måle lengde på kjedet. Eksempelvis kan du ta en tråd og måle den totale kjedelengden du ønsker deg. Vær oppmerksom på at kjedelengdene som oppgis på våre nettsider ikke omfatter anhenget.
 

Du kan også bruke bildet under som veiledning.

Kjede størrelse
pendant length anheng lengde .jpg
bottom of page